Marlborough Place St. John's Wood, London

In 2013, MWA were appointed on the extensive refurbishment for this terraced property in the St. Johns Wood Conservation Area. The project involved the replacement of a rear extension, retrofitting of a passenger lift and the construction of a new basement beneath the front driveway. The works were undertaken in two phases to allow the family to remain living at the property during construction.

A contemporary light filled house has been designed with full height Crittal-style doors creating flexible open plan living.

MWA provided a full complement of Architectural, Interior Design and FF&E services to ensure a high quality of finish.

Size 4,700 SQ.FT
Client Private
Status Completed
Structural Engineer Form Structural Design
Contractor Cape Construction
M&E Engineer Cundall
Photography Jack Hobhouse

Related Projects